[[ Personvern ]]

Publisert: 01.04.2023

 

Introduksjon

Crantz Invest AS, org. no. 916 860 463 ved daglig leder Kirsti Crantz er opptatt av å behandle personopplysninger på en betryggende og tillitsvekkende måte i forbindelse med at du besøker og benytter mine nettside: www.kirsticrantz.com samt kursplattformer med egne url-adresser [kursnavn].

Denne personvernerklæringen («Personvernerklæring») inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsidene, og generell informasjon om hvordan personopplysninger blir behandlet. 

Hensikten med denne Personvernerklæringen er å informere deg om dine rettigheter, samt om våre retningslinjer og prosedyrer for behandling av personopplysningene vi mottar fra deg gjennom din bruk av mine nettsider.

Personvernerklæringen er underlagt norsk lov og vil kunne bli oppdatert fra tid til annen, blant annet som følge av endringer i gjeldende personvernlovgivning eller fordi tjenestene tilgjengelig på nettsidene utvides eller endres. Vi vil varsle deg dersom dette krever nytt samtykke fra deg.

Vennligst les denne erklæringen nøye for å få en klar forståelse av hvordan kirsticrantz.com samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte behandler dine personopplysninger.

 

Samtykke

For å kunne benytte deg av tjenestene tilgjengelig på nettsiden er det nødvendig at du oppgir etterspurte personopplysninger. Hvis du ikke ønsker å oppgi slike nødvendige opplysninger, kan vi dessverre ikke gi deg tilgang til den ønskede tjenesten.

Ved å bruke tjenester på våre nettsider, bekrefter du at du har lest og at du forstår og samtykker til innholdet i denne Personvernerklæringen og til vår behandling av dine personopplysninger.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å ta kontakt. Vær likevel oppmerksom på at dette kan føre til at vi ikke lenger kan levere våre tjenester til deg.

Hvis barn under 16 år har gitt oss personopplysninger, vil Vi slette opplysningene så snart Vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss.

​

Behandlingsansvarlig

Crantz Invest AS ved styrets leder Kirsti Crantz er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med virksomheten etter den til enhver tid gjeldende personopplysningslovgivning. Med behandlingsansvarlig menes den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes. Det er behandlingsansvarlig som har det overordnede ansvaret for behandlingen av dine personopplysninger.

 

Hva er personopplysninger?

Med personopplysninger menes informasjon som kan knyttes til en fysisk person, eksempelvis opplysninger om navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Med behandling siktes det til enhver bruk av personopplysninger, som f.eks. innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering.

​

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Ved å benytte deg av våre tjenester på våre nettsider, vil vi kunne behandle dine personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Adresse
  • Betalingshistorikk, inkludert dato og klokkeslett, beløp belastet, debet- kredittkortinformasjon og andre relaterte transaksjonsdetaljer.
  • Brukernavn
  • E-postadresse
  • Firmanavn
  • Informasjon om din bruk av Våre Nettsider, eksempelvis din søkehistorikk, hvilke undersider som besøkes
  • Enhetstyper
  • Informasjon om kontaktperson
  • IP-adresser
  • Kommentarer og aktivitetslogg fra våre kursportaler (etter innlogging)
  • Mailsporing
  • Navn
  • Nettleserinnstillinger
  • Operativsystem
  • Passord (kryptert for oss)
  • Telefonnummer
  • Trafikkdata

 

Slik innhentes informasjonen:

​Vi behandler personopplysninger som du avgir via skjemaer på våre nettsider, eksempelvis:

  • Kontaktskjema eller påmelding til vårt nyhetsbrev
  • Påmelding til et gratiskurs, webinar e.l.
  • Nedlasting av f.eks. e-bok, guide, maler e.l.
  • Kjøp av kurs, tjenester eller produkter på våre nettsider
  • Kommentarfelt

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

Personopplysninger behandles konfidensielt og på en slik måte som gjør at du kan føle deg trygg på at opplysninger om deg behandles konfidensielt.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendige for at du kan nyttiggjøre deg av våre tjenester og benytte våre nettsider.

Vi vil behandle personopplysninger som vi mottar direkte fra deg eller på tekniske måter (for eksempel automatisk registrering via våre servere) for de formål som er beskrevet under og for å kunne tilby, overvåke og analysere bruken av tjenester og nettsidene samt gjennomføre vedlikehold og forbedringer.

Formålet med vår behandling av dine personopplysninger er å betjene din bruk av tjenester og nettsidene på en best mulig måte.

Når du oppgir personopplysninger for å få tilgang til våre tjenester og nettsidene, vil vi behandle dine personopplysninger for å:

  • Gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • Sende ut relevant informasjon
  • Håndtere kundeservice
  • Tilby deg gratis tips, e-bøker, guider m.m.
  • Gi deg informasjon om de mest relevante produkter og tjenester

Vi vil ikke benytte personopplysningene til annet formål enn det angitte, med mindre det foreligger uttrykkelig samtykke fra deg om bruk til annet formål.

​

Slik lagres informasjonen:

Informasjon innhentes gjennom ulike skjema og kjøp på våre nettsider. Dataene lagres i våre kundesystemer Kajabi, PayPal som er anerkjente, globalt ledende leverandører av nettbaserte kundesystemer. Dette er systemene vi bruker for å lagre kundedata og automatisere markedskommunikasjonen.

Persondata som navn og e-poster kan bli lastet opp til Kirsti Crantz Facebook side, med formål å rette annonser om relevant gratis-innhold og tilbud. Det er forutsatt at man har samtykket til å være på e-posten listen til Kirsti Crantz og mottar regelmessige e-poster.  

Informasjonen lagres inntil du selv ber om at de slettes eller at de har vært inaktive i 2 år, med mindre annet følger av lov.

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

E-post lister

På nettsidene våre finnes ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for å få tilsendt gratis verdi som tips, inspirasjon, webinarer samt få våre beste tilbud om du vil kjøpe produkter. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg, hvor ofte du vil høre fra oss og hvordan du kan skrive deg av listen.

Vi bruker seriøse og anerkjente «email service provider» programvare for utsendelse av denne type e-post utsendelser, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link nederst i e-postene du mottar.

 

Produkter du kjøper fra Crantz Invest AS

Når du kjøper et produkt hos oss ber vi deg om å registrere navn, e-post og telefon nummer. Du vil få tilsendt på e-post informasjon og linker relatert til produktet du har kjøpt. E-post adressen vil også være ditt brukernavn for å logge deg inn på kurs du har kjøpt tilgang til.

Våre kursprodukter er lagret i Kajabi. Kredittkortinformasjon lagres ikke hos  Crantz Invest AS. Alle kjøp går via vår internasjonalt ledende betalingsplattform PayPal.

Hvor kan du se data Crantz Invest AS har lagret om deg? Du kan se alle data som er lagret på deg på «Min konto» siden i Kajabi kursportalen vår. Der kan du også endre type medlemskap, slette kredittkort informasjon eller avslutte kundeforholdet ditt til oss.

​

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men mindre du ønsker å benytte betalingstilbud fra våre underleverandører som PayPal. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Hvis vi skulle utlevere personopplysninger til organisasjoner som utfører tjenester på vegne av oss, vil vi kreve at tjenesteleverandørene bare bruker slike personopplysninger med det formål å yte slike tjenester til oss og vi vil innhente de garantier som anses påkrevd for beskyttelse av dine personopplysninger det formål.

Alle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er forpliktet til å følge våre standarder for behandling av personopplysninger eller tilsvarende standarder, samt forpliktelser som følger av den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning.

Dersom det pålagt ved lov eller det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av våre tjenester, vil personopplysninger vi har lagret om deg kunne utleveres til offentlige myndigheter.

​         

Tredjepartslinker

Av og til, etter vår skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på våre nettsider. Vi kan også ha lenker på våre nettsider til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Disse koblingene tilbys kun til orientering. Disse tredjeparts nettsider har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene for hver nettside du besøker. Vi har ikke noe ansvar for innholdet og aktivitetene til disse nettsidene.

​

Sikkerhet

Beskyttelse av dine personopplysninger er viktig for oss. Derfor gjør vi det vi kan for å opprettholde og benytte rimelige tiltak for fysisk og teknisk sikkerhet av kontorer og informasjonslagringsanlegg, for å forhindre tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring eller modifikasjon av dine personopplysninger.

Dine personopplysninger behandles bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og som er pålagt å behandle personopplysningene konfidensielt. Vi benytter oss av datasystemer med begrenset tilgang, plassert i anlegg med fysiske sikkerhetsforanstaltninger.

Vi evaluerer vår datainnsamling, lagrings- og behandlingspraksis, inkludert fysiske sikkerhetstiltak, for å beskytte uautorisert tilgang til våre datasystemer.

Alle betalingstransaksjoner behandles via en gateway-leverandør og lagres ikke eller behandles på våre servere. I tillegg er all debet- og kredittkortinformasjon du oppgir kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Hvis en ansatt hos oss misbruker dine personopplysninger, vil dette bli ansett som et alvorlig brudd hvor vi vil kunne treffe disiplinære tiltak, inkludert oppsigelse. Hvis en person eller en organisasjon misbruker personopplysninger de har mottatt for å bistå med levering av våre tjenester og nettsider, vil dette bli ansett som et alvorlig brudd hvor vi vil kunne treffe passende tiltak, inkludert heving av avtaler mellom oss og den enkelte organisasjonen.

Ved avvik vedrørende dine personopplysninger vil vi varsle deg via e-post innen 4 virkedager.

 

Overføring av personopplysninger til utlandet

Dine personopplysninger kan overføres innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og andre land som Europa-kommisjonen har ansett for å ha tilstrekkelig beskyttelse av personopplysninger på grunnlag av artikkel 45 i forordning (EU) 2016/679. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen representerer ditt samtykke til denne overføringen.

​

Dine rettigheter

Du som bruker av våre nettsider har, med de begrensninger som følger av den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning, rett til innsyn i personopplysningene dine og du har rett til å vite hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger vi lagrer om deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke og alle data om deg vil bli slettet med unntak av det som er påkrevd i henhold til f.eks. regnskapsloven dersom du er betalende kunde.

​

Cookies

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) og ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet.

Formål: Å tilby besøkende en bedre opplevelse når de besøker nettsidene våre. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke blir akseptert.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig.

Oversikt over cookies vi bruker på våre nettsider:

Facebook

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende engasjerer seg med det vi legger ut på Facebook sider. Vi bruker Facebook Page plugin og Facebook kommentarer som benytter infokapsler. Facebook cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook.

Google Analytics

Formål: Samle og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benyttes Google Analytics et javascript.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du vil kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysninger eller dersom du har spørsmål eller forespørsler om denne Personvernerklæringen, Vår behandling eller ønsker å klage på vår behandling, kan du kontakte oss på:

Her kan du lese mer om GDPR – gjeldende personvern lovverk som gjelder i EU/EØS: https://www.eugdpr.org/

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å sende en e-post på [email protected].

Du har også rett til å inngi klage til Datatilsynet om ethvert forhold vedrørende behandling av dine personopplysninger. Kontaktinformasjon dit er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.