Hjem
Om meg
Tjenester
Digitale tjenester
Kontakt
Login

Digitale tjenester

Digitale tjenester

I tillegg til tradisjonelle konsulenttjenester ønsker jeg også å gjøre min kompetanse tilgjengelig for deg når det passer deg og din kalender. Gjennom mine digitale opplæringsprogram vil jeg være tilgjengelig 24/7 i tillegg til at jeg også vil være tilgjengelig for oppfølgingsspørsmål gjennom medlemsportalen.

Programmene vil gi konkrete løsninger på økonomiske og forretningsmessige problemstillinger. Riktig forretningsmessig planlegging og beslutninger allerede fra oppstart vil gi avkastning på lang sikt.

Dette er en unik mulighet til å få en god start med fokus på vekst allerede fra dag én. Du vil lære hvordan du styrer din bedrift fra Start-up til Scale-up til "business as usual"

I en hektisk hverdag er min kompetanse tilgjengelig for deg på dine premisser.

Send meg gjerne ønsker og forslag til kurs

Gratis kurs i forretningsplanlegging

🌟Drømmer du om å realisere din egen virksomhet, men føler deg usikker på hvor du skal begynne?  

Dette gratis kurset er skapt med deg i tankene - DU som er klar til å ta styringen over din egen fremtid og bygge en suksessfull virksomhet fra grunnen av! 

💼Jeg forstår at du har en unik visjon og de nødvendige ambisjonene for suksess. En solid forretningsplan utgjør fundamentet for din suksess ved å gi deg retning og klarhet. Den sørger for at dine handlinger er målrettet og effektive, og hindrer tilfeldigheter i din virksomhet.

La oss sammen bygge fundamentet for din bedrift. Jeg vil utstyre deg med verktøyene og kunnskapen, du behøver for å starte din egen bedrift. 

👉Bli med nå og ta det første skrittet ditt mot å realisere dine gründerambisjoner! 

Registrer deg for - GRATIS KURS

Gratis Start-UP guide

🌟Ønsker du å realisere drømmen om å starte din egen virksomhet, men har behov for en oversikt over hva det betyr for deg. Da er du på rett sted!

Start-up Guiden gir deg en oversikt over:

- Valg av selskapsform

- Økonomistyring

- Styringsparameter. 

Denne guide er designet for å gi deg den veiledningen du trenger når du vurdere å starte din egen bedrift.

Ved å registrere deg får du umiddelbar tilgang til min start-up guide, som gir deg tips og anbefalinger på din gründerreise.

👉Ikke la drømmen om å starte din egen virksomhet forbli bare en drøm. Ta det første skrittet mot suksess ved å registrere deg for Start-up Guiden i dag!

Registrer deg for - Gratis Start-UP guide

Gratis Excel-modeller

🌟Ta kontroll over din bedrifts økonomi på en enkel og effektiv måte!

Med disse Excel-modellene kan du raskt og enkelt organisere data, utføre analyser og ta informerte beslutninger som driver din virksomhet fremover.

👉 Registrer deg i dag og ta det første skrittet mot optimalisering og bedre økonomisk styring! 

Registrer deg for GRATIS Excelmodeller her